Thomassen
De Echte Bakker

5jarig-jubileum

5 jarig jubileum !

BENEDEN-LEEUWEN - 1 Oktober 2021- Hij heeft er nooit aan getwijfeld: bakker worden, dat was het. Jelle Thomassen doorstond ‘beproevingen’ als niet gaan stappen met je vrienden in het weekeinde en erg vroeg opstaan. Het maakte niet uit: bakker en niets anders. Gelukkig trof hij Esther Thomassen-Daanen, die ook geen bedenkingen had toen bakker Martin Bom de zaak aan de Zandstraat in Beneden-Leeuwen wilde overdragen.

Nu zijn ze vijf jaar verder en erg gelukkig met hun keuze. Het is nog steeds erg vroeg, om half twee gaat de wekker. De banketbakster en twee andere bakkers komen om vijf uur de gelederen versterken. De dames in de winkel mogen later opstaan. 

Online betalen via onze nieuwe webshop!

NIEUW ! Vanaf November 2020 kun je bestellen via de webshop!

https://webshop.thomassen.echtebakker.nl/nl/

Corona maatregelen in onze winkel.

corona-maatregelen

Veilig shoppen in onze winkel.

Om uw en onze veiligheid te waarborgen hebben we maatregelen genomen. In onze winkel hangen plexiglas ramen bij de kassa en werkruimte. Op de vloer is aangegeven waar u moet wachten. Buiten op het bord staat aangegeven dat er maximaal 4 klanten naar binnen mogen. 

Mocht u buiten moeten wachten, daar staan paaltjes met instructie om 1,5 meter afstand te houden.

Ook bezorgen wij elke ochtend aan huis. U kunt pinnen aan de deur.

Mocht u de drukte een beetje willen vermijden, dan staat hieronder een grafiek wanneer het rustigste moment van de dag is in onze winkel.

Graag tot ziens in onze winkel!

'wees lief voor elkaar' 

Team Thomassen de Echte bakker

corona-maatregelen

Thomassen, De Echte Bakker

Thomassen, De Echte Bakker

Per 1 Januari 2019 mogen we met trots vertellen dat we voortaan Thomassen, De Echte Bakker gaan heten!!

Uniek concept ! Alleen bij ons verkrijgbaar !

Volg de stappen en kom voor stap 5 naar de winkel !

Een surprise bedenken? Een origineel cadeau geven? Maak een chocolade letter met een foto erop! Zo maak je je cadeau persoonlijk en LEKKER ! Ook voor bedrijven kun je een Logo laten maken! Leuk en persoonlijk naar je relaties.

 

Ook kunt u ze online bestellen: http://bestellijst.bom.echtebakker.nl/categorie/7297-gebak

Volg de stappen en kom voor stap 5 naar de winkel !

Dag van de Echte bakker.

De laaste zaterdag van oktober !

Paasbrood bekroond voor kwaliteit! (2018)

Officieel lid geworden !!

Van aspirant lid, naar officieel lid van het echte bakkers gilde!

Sinds gisteren zijn Jelle en Esther Thomassen van Martin Bom, De Echte Bakker definitief lid van het Gilde. Van harte gefeliciteerd!! (31 maart 2017)

Starter van het kwartaal 2016

Starter van het kwartaal 2016

Jelle en Esther Thomassen van Echte Bakker Martin Bom mogen zich Starter van het Kwartaal noemen! Samen met Jesca van Gorp van BijJes en Denise Heijen van Stapas streden ze om de titel. Velen hebben hun stem uitgebracht op deze drie startende ondernemers, Jelle en Esther verzamelden de meesten stemmen. Gefeliciteerd met deze mooie prijs

Starter van het kwartaal 2016

Opening winkel 2016

Openingsactie 1+1 GRATIS!

1 Oktober 2016 begon onze start van deze prachtige bakkerij. Feest was er zeker! Want met de opening hadden we een grote actie!

Handtekening gezet voor overname bakkerij!

Martin Bom draagt zijn bakkerij over

BENEDEN-LEEUWEN - Toen hij 50 jaar werd wist hij het zeker: Over vijf jaar wil ik stoppen met de bakkerij. Martin Bom stippelde zijn toekomst zorgvuldig uit. Zijn plannen besprak hij met Jelle Thomassen, die sinds 2009 bij hem in dienst is, toen nog niet beseffende dat hij met zijn opvolger in gesprek was. Voor Jelle en zijn vrouw Esther een droom die uitkwam, voor Martin een geruststelling om stap voor stap naar een overname toe te werken. Vorig jaar al kondigden zij de overname aan.

Martin Bom, de bakkerszoon uit Houten met zijn onvervalste Utrechtse accent, is net geen vijfentwintig jaar verbonden aan zijn bakkerij aan de Zandstraat in Beneden-Leeuwen, wanneer hij op zaterdag 1 oktober afscheid neemt van al zijn klanten en relaties. 

Jelle Thomassen
'Al mijn hele leven wilde ik bakker worden en heb daarom de vakopleiding gevolgd in Wageningen', vertelt Jelle. Later kwam hij in dienst bij Echte Bakker Martin Bom. Jelle toonde zijn gedrevenheid en interesse voor het vak, de ontwikkelingen van omzet, klantenaantallen en management. Zijn vrouw Esther zegde de zorg vaarwel en stapte ook in het bakkersvak. Zij volgde twee jaar de ondernemersopleiding voor het bakkersvak aan de Nederlandse Bakkers Academie en werd ingewerkt in de winkel van Bom. Jelle en Esther nemen nu het stokje over en zullen op vertrouwde voet verder gaan, samen met het hele team. Het ondernemersechtpaar zet de samenwerking met lokale ondernemers voort. 'Ook in de winkel worden geen veranderingen doorgevoerd, maar natuurlijk worden wel de trends en specialiteiten nauwlettend gevolgd en opgenomen', aldus Jelle. De nieuwe ondernemers hopen iedereen vanaf 3 oktober te mogen verwelkomen. Er zijn dan speciale openingsaanbiedingen.

Overhandiging receptenboek.

Thomassen, De Echte Bakker

Zandstraat 80
6658 CW Beneden-Leeuwen
0487-591266
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten