Thomassen
De Echte Bakker

Jelle Thomassen

Jelle Thomassen

Jelle Thomassen wilde als kind al bakker worden. Nadat hij vanuit zijn opleiding Vakschool Wageningen (brood en banket) stage had gelopen bij Bom, ging hij er werken. Toen hij zich ineens liet ontvallen dat hij eigenlijk best voor zichzelf zou willen beginnen, was de zaak na een aantal gesprekken rond.

Esther Thomassen-Daanen

Esther Thomassen-Daanen

Esther Thomassen-Daanen komt uit een echte ondernemers familie. Het is met de paplepel ingegoten. 'Toen Ik hoorde van Jelle dat Martin Bom de zaak wilde doorgeven aan ons, stond ik te popelen om deze mooie kans te pakken.

Esther en Jelle Thomassen

Wat ruikt brood toch heerlijk!

Af en toe spelen met bloem :)

Het team!

Het team!

De beste brokkenmakers !

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Thomassen, De Echte Bakker

Zandstraat 80
6658 CW Beneden-Leeuwen
0487-591266
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten