Thomassen
De Echte Bakker

Onze broodspecialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

GildeGraan

GildeGraan

GildeGraan is van oorsprong een Frans brood en heeft in Frankrijk al meerdere prestigieuze prijzen gewonnen. We bakken dit brood met een wilde korst zodat de krakende versheid goed tot zijn recht komt. GildeGraan is gemaakt van tarwe, rogge, gerst en haver en we gebruiken zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad en verschillende moutsoorten in ons recept.

GildeKorn

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

Zonnebloembrood

Zonnebloembrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

♥ Bruidstaarten ♥

Fondant of marsepein taart.

Say yes to the Cake !

♥ Een 'nakedcake'→ is een taart zonder de traditionele laag fondant of marsepein. Hierdoor zie je direct de lagen cake en de vulling ertussen. Een hippe look voor je bruidstaart, en o zo lekker! Vaak wordt er een combinatie gemaakt met echte bloemen!

♥ ←Of ga voor een traditionele bruidstaart van chic wit fondant of klassiek marsepein met een heerlijke vulling naar keuze. Ook hier kun je een combinatie maken met echte bloemen of roosjes van fondant in verschillende kleuren.

♥ Meer weten over bruidstaarten? Of heb je zelf ideeën? Stuur ons een mailtje of bel ons en we maken een afspraak met jullie om alles door te nemen.

 

-♥♥♥♥♥-

Nakedcake bruidstaart

thumbnail-bruidstaart
thumbnail-bruidstaart3
thumbnail-bruidstaart2

Andere specialiteiten

Appelflappen

Zachte broodjes

Oma's appeltaart met slagroom

Thomassen, De Echte Bakker

Zandstraat 80
6658 CW Beneden-Leeuwen
0487-591266
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten